10 september 2017

Livets balans

allmänt

 
 
 
 
En podd, lite solsken, lagom varmt, det borde inte vara något pollen i luften ( eller hur?) men framför allt friskluft. Precis vad jag behövde och det gör mig ingenting att gymmet blev dumpat för 50 min utomhus istället! Jag tänkte ta september ut ( kanske in i oktober också) att köra på utomhusträning så länge det bara går och sen aktivera muskelgrupperna här hemma med kroppsövningar och kanske resistence-band för någorlunda motstånd. Vare sig vi vill det eller inte så går vi in i vinter och mörkt om 2-3 månader och jag vill njuta så mycket jag bara kan av utomhusluften nu när det går att göra det. Plus att det blir simning i alla fall varannan onsdag förhoppningsvis. Lite alternativ träning som gör gott för både kroppen och sinnet! 
Jag ska inte ljuga och säga att det inte kändes tungt med mina 5 km idag. Jag är van vid löpbandet och där får man "gratis skjuts" i löpsteget. Att springa utomhus har vi allt väder och vind som kan spöka! Men jag fick inte ont i benhinnorna vilket är ett mål varje gång jag springer och jag fick springa lite i skog och runt dammarna. Helt klart en fördel med att köra utomhus: Man behöver inte se in i en vägg när benen kutar på.
 
Annars då? Jag har precis förberett min gamla soffa för att förhoppningsvis bli hämtad här i morgon eller på tisdag för att skeppas bort till en återvinning där folk kan köpa saker för en billig peng. Jag orkar ärligt talat inte ta tag i det hela med att lägga upp på köp/sälj-sidor, för att sen pruta och ha sig och sen få hem någon hit till mig som ska hämta den. Nej, jag vill ha den väck på bästa möjliga vis! 
Annars så ska jag alldeles strax ta och köpa pizza för att fira den här UNDERBARA helgens slut. Jag är hungrig som en varg och känner att när man har sprungit så får man lyxa till det med pizza. Livets balans ni vet.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress