Ja, det ska ju bli ganska så trevligt att få hem min soffa idag i alla fall. Just nu sitter jag på golvet, med ryggen mot väggen, rumpan på en kudde och datorn på en plastbunke och skriver. Fancey life of Camilla!
Jag förstår inte hur asiater kan frivilligt välja att sitta på golvet? Mina höftledare började strejka efter 2-3 timmar igår haha
Men idag är det i alla fall dags att hämta hem min soffa och som jag har längtat efter den! Inte för att det har tagit lång tid, utan mest för att jag är en otålig människa. Jag vill alltid ha det som jag tänker på NU NU NU och tålamodet är inte min största sida hos mig. Så idag ska jag och mina kära pappa åka till Västerås och hämta den och sen sätta ihop den här hemma hos mig ! Måste verkligen ta ner min hylla nu så att soffan får plats.
 
Det här är en typisk Camilla-grej: Jag har aldrig varit så förtjust i kräftor. Att sitta och pilla med skal, slem och diverse kräft-grejer har aldrig varit min pryl. Mina föräldrar har alltid vetat om det och gör därför någon slags paj som jag kan äta och sen kanske några klor av kräftorna. Likadan visa det här året också. Sen så kommer jag och syrran ner till Ystad och Kivik och så står det på menyn: Kräftskärts-sallad med en massa goda saker till och jag tyckte att det lät jättegott helt plötsligt! Likadant med korv och pommes som vi åt 2 gånger under Ystad-veckan. Jag är inget större fan av korv heller och äter det oöerhört sällan. Men det är något speciellt med korv och pommes när man sitter utomhus på en strand eller om man grillar korven över en öppen eld. Men jag gissar på att det är en fix-idé hos mig att jag inte gillar vissa grejer. Trots mina 27 år på nacken. Stackars mina föräldrar, dom har då inte haft det lätt med mig haha
 
Men nu tar vi tag i den här dagen! Min kropp vill inte sitta på golvet längre.
norrbotten emma

hoppas du får en fin dag
kram

Svar: Tack snälla, den har varit himla mysig hittills! Du ser kanske min lilla renovering här på bloggen nu ;) Hoppas du har haft en bra dag du med!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress