Vilken sekund som helst blir jag människa. Jag bara måste sluta kolla på PH när jag ska upp relativt tidigt! 
Jag blev något mer vaken efter min ingefära/citron-shot och snart kommer kaffet också, men alltså det känns tungt.. Jag hoppas på att frukost är grejen och att min promenad till jobbet kan pigga upp mig lite! 
Men jag tänkte så här: Jag har inge vidare roliga saker att berätta så vi kör lite tankar hos mig och vad som rör sig i skallen!
  • Jag har en startsträcka på morgonen som heter duga. Det är inte så att jag är på dåligt humör eller fräser till, men jag blir ynklig, vill helst inte prata med en själ och vill bara sitta i soffan med benen uppdragna till öronen och äta frukos i 1 timme. Att jag överhuvudtaget är så förtjust i hotellfrukost är ett under! Där får jag ingenting av det här som jag vill ha...Mitt jobb där jag ibland har en supertidig tid är också svårt för mig, då måste jag vara trevlig haha
  • Jag har snart gått i 2 veckor utan att få nya blodkärl som inflammeras och blir stora röda prickar! Jag var lite orolig över det nu när jag började jobba igen för 1,5 vecka, men ta mig tusan, det ser faktiskt bra ut! 
  • Jag är beroende av smoothies och härliga juicer just nu. Hela min kropp skriker efter något nyttigt och svalkande, så orimligt stora summor/månad går åt till just sånt här just nu. 
  • Jag vill tillbaka till Ystad och mitt semester-mood som jag hade. Jag mår riktigt bra för stunden och har lite saker att se fram emot, men alltså, inget slår känslan i kroppen av semester. Får ta och söka några dagars semester in i sena hösten så att jag har något att se fram emot!
  • Just nu kollar jag på youtube-klipp där tjejer gör stora Primark-hauls och visar upp kläder/allmänt tjafs som Primark har fått in nu. Jag gör det enbart för att göra mig själv illa! Jag vet vad som finns där ute, men jag kan inte få ta på det. Destruktivt beteende?
  • Jag är orimligt taggad för hösten men framför allt julen! Min sommar i år har varit tung för mig men jag känner från och till hur allt lägger sig på plats och hur jag lugnar mig mer och mer. Plus att jag älskar höst-kläder och vill bara iväg och shoppa typ NU! 
  • Det har gått 6 dagar på godis/chipsuppehållet och förutom en liiiten craving igår kväll efter jobbet
  • ( hungrig) så har jag inte ens varit sugen på det. En skum känsla! Det brukar väl vara jobbigast i början, eller hur? 
Nu: Jobbet. Jag känner att det behövs en rolig dag idag för att jag ska orka detta! Tröttheten är brutal haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress