24 september 2017

Homemade burgers

allmänt

 
 
 
 
 
Söndag, sovmorgon, kaffe och planer på promenad/ kanske springa lite. Jag har plan på att få till 2 pass/vecka som kan se ut på olika sätt beroende på humör och väder. Men den här veckan har det blivit bra med promenader, 1 yogapass och om jag inte blir för lat 1 kondition. Perfekt för mig just nu när jag vill ha lite variation men ändå inte "bara" ta promenader. Nästa vecka är det förhoppningsvis ( man vet ju aldrig) simning på onsdagen så då får jag en till variation på det viset! När jag ser äldre bilder på mig så kan jag ändå sakna gympassen när tex ryggmusklerna sväller upp och blir synligare, så jag känner ändå att det snart är dags att börja ta mig dit igen! Men det är den känslan jag vill åt igen, att vilja ta mig dit. 
 
Gårdagen var underbar! Först lite tekniska problem hos mig, men sen blev det lunch på stan med min syster, lite shopping och sen hem till våra föräldrar för en kopp kaffe och sen grillade egengjorda hamburgare. Herregud, jag skulle kunna äta dom idag med! Vi hade bacon till och bacon är ju verkligen livet tycker jag. Det är säkert inte bra för kroppen, men det är Så himla gott. 
På kvällen blev det korsord, musik, ännu mer tekniskt strul för min del ( jag är en envis människa, min pappa också!), egengjord körsbärsglass och en massa prat. En lugn och skön lördag helt enkelt! 
 
Men nu: Ta mig ut innan jag ångrar mig! 
Isabell Hedberg

2 pass/vecka är ju en jättebra plan! Duktig du är! :D
Försöker få till 3/vecka här, men attans vad svårt det är att få till!
Hoppas du får en fortsatt fin söndag :)
Kram!

Svar: Tack gulliga du! Jag ska verkligen försöka få in det här som en rutin. Från att ha gått från 5 pass/ v till lite sporadiskt så känns 2 som en bra start igen :P Men som du säger, attans svårt ibland! Hoppas det kommer gå bra för dig! Ha en underbar måndag nu Kram!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress