7 september 2017

Holistic vitaminer

allmänt

 
 
 
Ledig förmiddag! Jag fick verkligen suget i morse av träning och did and done! 30 min intervaller (1 x 1 ) och sen lite core. 50 min och jag var pigg som en lärka av endorfinerna efteråt! Tills ungefär nu, jag är helt död och ska snart åka och jobba haha
Jag hämtade ut ett paket från Welloteket som kom tidigare i veckan och jag är så taggad på att testa det här! 
Lite vitaminer allmänt, mina älskade spirulina, lite te från PUKKA ( jag skiter i att det står Detox på den, jag älskar smaken av anis!) och så har jag hört så mycket bra om MSM. Många med psoriasis, eksem och problem med magen säger att deras symtom är färre och en del får bort sina eksem med det här. Det ska vara toppen för naglar och hår också! Jag ska iaf se hur det fungerar på mig.
Jag vill försäkra er om att jag aldrig någonsin skulle ta sånt här istället för mat. Det heter tillskott av en anledning! Mat och kosten är viktigare än allt annat. C-vitamin får man självklart i sig från citrusfrukter, men nu när det inte riktigt är säsong för det så kör jag på det här. I vinter blir det apelsiner och clementiner istället. 
För min del så vill jag se om det här kan hjälpa min kropp att stå emot förkylningar och bygga upp någon slags mur mot baciller. Som det känns nu så har jag symtom lite för ofta och i och med mitt jobb där jag träffar oerhört mycket människor så vill jag försöka att stå emot så mycket som möjligt. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress