Hemmaträning är underskattat mina vänner! Eftersom jag just för tillfället inte har något gymkort så får jag använda fantasin lite istället och göra lite hemmaträning och utomhus-tjafs för att sätta igång kroppen lite. 
Det är ju självklart lite lättare att träna när man har rätt utrustning och kan ta ut sig på ett annat sätt, men idag fick jag helt enkelt använda fantasin så länge! 
Jag har i alla fall märkt att mina stackars ben/rump-muskler håller på att tyna bort efter en sommar med nästan ingen träning så jag fokuserade på det idag. Jag köpte ett par av dom här Casall Resistance-band i Västerås förr-förra helgen med tanken att kunna göra lite övningar tyngre och få bättre kontant. Hejudamig, det här var en bra investering! Jag körde 10 benböj, 10 utfall på vardera ben, 20 höftlyft ooch sen 20 av den där övningen där du i slutet av ett höftlyft stannar upp, pressar ut knäna, kommer tillbaka till höftlyftet och sen ner igen.Sjukt jobbigt i allafall och jag körde 5 rundor utan vila. Det blev ett kort litet pass, men jag är nöjd ändå! Det blev ju av i alla fall. Kanske kan vara ett bra tips för er som inte kan/vill gå och träna på gymmet eller gruppass? 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress