26 september 2017

HÄSTTJEJ

allmänt

 
God morgon! Håll i er nu men... JAG SKA BÖRJA RIDA! 
Jag fick bli lite arg på mig själv i söndags när jag satt och kollade på när dom andra red. Det är ju alltid läskigt att göra någonting nytt och att sitta på en häst man inte känner är steget läskigare. Men det värsta som kan hända mig är inte att jag ramlar av, utan det är att jag sitter och blir rädd för att rida. Jag vill inte bli den som säger att hon minsann red i sina yngre dagar men att det nu känns läskigt att ens gå in till hästen och gosa. Den vill inte jag bli! Så då får jag ta tag i det här och underhålla det så gott jag kan. 
Varannan söndag, när folk är avbokade pg.a. sjukdom/ ska göra något annat. Ni hör ju själva, oddsen är inte på min sida direkt. Men om jag kan få rida litegrann i alla fall så är jag mer än nöjd! Jag behöver den här kicken och känslan av att komma tillbaka till något som har varit viktigt för mig. Hästar var allt jag levde för när jag var yngre.och att inte ha varit en renodlad hästtjej är lite som att inte ha sin egna arm. Men nu så! Första gången blir nu v 42 och sen får vi se. 
 
Annars var min måndag fylld med må-bra-känslor! Hela dagen igår gick jag med känslan " vinden-har-vänt" och att den här hösten kanske kan bli en lugn och skön höst! 
Jag hade så pass mycket energi att jag stod och gjorde långkok på kalops, min kyckling med ajvar och åt stekta mackar till middag. Nu har jag matlådor för en hel armé! 
Jag hoppas att den här känslan kan sitta kvar lite idag med för jag tror på en stressig tisdag. Får stänga av känslorna och tänka på hur mysigt det ska bli att få rida igen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress