15 september 2017

Halloween-theme

allmänt

 
 
 
Jag kom in i ett mood igår tror jag. Ville verkligen inte sitta och kolla på tv utan jag ville bara spackla på mig en massa smink och se vad det leder till! Det här blev resultatet haha
Eftersom jag blev klar runt 22-sträcket igår så var ljuset kaos så istället för att få fult ljus så körde jag på svart/vitt på redigeringen istället. Det ni ser som glittrar är en kär liten ögonskugga som jag köpte i Malmö för femhundra år sen när jag var där med familjen ( dagstripp när vi bodde med husvagn i Ystad). Den är i löspuder-form så det känns inte äckligt att den är så pass gammal. När jag använder den som ögonskugga så behöver jag bara nudda toppen på penseln lite för att det ska bli färg, så den är extremt pigmenterad och tar alltså aldrig slut! Så det var kul att go all in med den igår och smeta på som "tänder", på läpparna och i pannan. 
Alltså det här var kul tycker jag! Så himla roligt att få vara kreativ och att målet inte ska bli att bli så snygg som möjligt. Att leka med eyeliner ( har det både på ögonbrynen, munnen och kindbenen), skuggor i brunt och svart och smacka på stora svarta ögonfransar var hur kul som helst! 
 
Glad fredag förresten! Hoppas att ni mår bra där ute? Jag ska ta mig ut på en promenad och få lite friskluft!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress