5 september 2017

Guiltypleasure vol. 2

allmänt

 
God morgong god morgon! Vilken skön dag igår, trots megaregn i princip hela dagen. Jag känner mig redo för en ny vecka med jobb och jag älskar känslan av att ha det rent och snygg ( långt ifrån manisk, men ni fattar ) under veckan och inte behöva tänka på att fixa sånt efter jobbet. Matlådorna börjar sakta men säkert att fyllas på i frysen, tvätten är så gott som klar, jag har fixat i mina dundersköna vintertäcken ( som som en bebis inatt, minus en liiiitet näsblods-pryl), jag fick till en promenad med syrran på kvällen och så fixade jag en ny sats med ingefär/citron-shot. Jäklar vad stark den blev den här gången med massor av cayenpeppar och chilipulver haha
Men helt klart en produktiv dag och det känns så otroligt bra att ha gjort alla såna där måsten nu när jag ska jobba 3 dagar. Det låter kanske inte jättemycket, men om man ser från fredag-fredag så har jag bara varit ledig 1 liten dag, så det brukar alltid se ut lite som skit här hemma runt den här tiden på veckan! 
 
Men alltså ni. Lyckan var fullständig igår när jag såg att tv3 har börjat med en ny säsong av Vanderpump Rules! Det är mitt största guiltypleasure, just det programmet. Jag blir så otroligt fascinerad av hur man orkar leva som dom gör och hur mycket intriger det kan bli runt ett och samma gäng. Ett gäng med så otroligt snygga människor, men som är så skruvade. Kollar ni på Vanderpump Rules? 
Ett annat program som började igår som jag inte kan låta bli i år är Paradise Hotel... Det är egentligen tragiskt att jag väljer att kolla på det för jag blir bara irriterad på hur dom framstället sig själva. Killarna som säger extremt äckliga saker och blir svin. Tjejerna som står och skakar rumpan och tuttarna framför tv:n och säger att dom anses som svåra människor och galna. Att dom presenterar sig själva med att dom kommer ha seg i tv? Vem gör så? Men jag kan inte låta bli att kolla. När första dagarna har släppt och dom börjar visa fram sina rätta sidor, då kan jag inte låta bli att se på det. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress