22 september 2017

Friday feelings

allmänt

 
 
 
 
 
Fredag! Jag råkade fastna framför Magnus Betnér inatt och märkte inte att klockan började närma sig 2 när jag var klar. Så jag har typ förlorat halva den här fredagen pg.a det. Typiskt! Jag är egentligen en Johan Glans-tjej men Magnus B har jag alltid haft en kärlek till, trots hans extremt raka humor. Ibland korsar han linjen för vad jag tycker är humor, men oftast tycker jag bara att det är roligt och spot on! Han säger det som många andra kanske sitter och tänker på men aldrig skulle våga säga rakt ut haha
 
Men idag är det fredag mina vänner! Jag verkar vara fri och ledig hela dagen idag och ska alldeles strax ta mig ut och promenera lite. Jag försöker trycka i mig så mycket friskluft som det bara går nu tills vintern kommer och jag blir alldeles för lat och kall för att gå ut. 
Så länge får ni lite härliga bilder som jag har glömt att publicera här! Det känns som en evighet sen Ystad men det är inte ens 1 månad sen. Tänk vad fort det kan bli höst! Men lite sommarbilder på en grå fredag är inte så tokigt ändå. 
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh, älskar Betnér!

Svar: Visst är han härlig! 😀
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress