3 september 2017

Fireworks

allmänt

 
 
 
Haha min dag igår gick i ett. 04.55 ringde klockan på morgonen och det var en seg tjej som masade sig ut och iväg till jobbet klockan 6. Tänk, drömmen vore att vara en morgonmänniska som bara studsar upp, äter sin frukost INTE mår illa efteråt och kan känna att dagen är fantastiskt lång och skön. Men riktigt där är jag inte.
Sen var det hem illa kvickt för jag hade en fika-dejt med en vän till mig! Vi bor i olika städer just nu och har våra jobb med våra liv på sidan av, så att ses 1-2 gånger om året är ingenting konstigt i vårt fall. Men det är mysigt att få träffas och prata igenom livet lite när vi väl ses! Det är det fina med en bra vänskap: När man väl ses så är det som att tiden bara har stått stilla sen sist.
Sen fick jag svänga ihop lite middag till mig, sitta och vara tyst i 30 min och sen kom min kära mor förbi hemma hos mig med lite äpplen ( som jag har mustat på och dricker as we speak!) och sen gick vi ut och lyssande på fyrverkerikonserten som är samma tid varje år. Lite som ett "välkommen hösten"-konsert! Jag råkar vara ett stoooort fan av raketer så det var himla kul att få se dom i år. Oftast jobbar jag när dom är, men nu så gick det bra! Men en härlig dag helt klart och tänk vad mycket man hinner med när man får sluta jobba 14.30. Det känns som att jag också har fått en ledig helg nu trots att jag börjar jobba vid 3 idag! 
 
Men nu ska jag bara arbeta bort min huvudvärk och kanske ta mig ut och gå eller något. Lite luft kan aldrig skada! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress