10 september 2017

Familjedag

allmänt

 
 
 
 
Jag har blivit med soffa! Äntligen. Jag har verkligen tänkt på det länge nu och har väl egentligen inte hittat någon som har känts vidare speciell. Men nu så! Den kostade under 5000 vilket är such a bargain, den är perfekt grå, den har en divan som jag får plats att ligga utsträckt på, den är 3-sits och den är framför allt skön. Många soffor idag tycker jag är hårda och har skumma ryggstöd, men den här är riktigt bra! 
Något trött var jag väl igår efter vinkvällen, men efter lite soff-shopping, mat och sen var vi inne på Erikslund ett litet tag och shoppade så sen var jag människa igen. Inte blev det direkt sämre med fika på Skultuna Mässingsbruk! Ett spontant stopp när vi ändå hade vägarna förbi, men det var otroligt mysigt. Den där förlängningen av sommaren som jag pratade om. Att göra saker trots att det inte är sommar-månader längre!
Jag fick med mig lite småsaker hem igår som jag är riktigt nöjd över. Just nu vill jag bara in i duschen och scrubba mig med min nya scrub från Rituals, ett märke jag verkligen har blivit besatt av haha
 
Men det är söndag nu, jag måste ta tag i att det blir en ny vecka snart igen, drick upp mitt kaffe och pallra mig iväg till gymmet! Jag vill försöka få till 2 pass i veckan och mina promenader igen som en start inför höst och vinter. Jag märker hur energinivån blir lägre om jag slarvar med träningen och så vill jag inte ha det! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress