25 september 2017

En genuin söndag

allmänt

 
 
 
God morgon god morgon! Det var ett tag sen som jag gick upp 06-nånting. Det svåra är väl kanske inte att det är tidigt på morgonen, utan mest att hela mitt väsen är klockad på att bli trött vid 00-tiden på natten! Måste ta tag i det där med att sova tidigar och därmed kunna gå upp tidigare. 
Men det var inte så jag ville starta dagen! God morgon på er! Vilken skön dag jag hade igår. Helt oplanerad och väldigt mysig. Jag startade dagen med en 6-km runda med intervaller och det känns bra! Alltså själva grejen att springa är inte min kopp av te, men känslan efteråt är ju härlig! Jag vill hellre ha friskluft idag och känna att hjärtat får pumpa och bli starkt. Efter det så följde jag med syrran till stallet och fick gosa med den här söta lilla hästen. Det är något härligt med att hänga i stallet! En geniun känsla i hela kroppen bara av att få kratsa en hov och få sätta på ett träns. 
Sen filmkväll för mig själv här hemma tills det var läggdags. En lugn och skön dag! Jag gick och la mig med en otroligt skön känsla i kroppen, något pigg fortfarande, men en skön känsla. 
Men nu tar vi och kickar igång den här måndagen. Ha en underbar dag idag, trots måndag! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress