12 september 2017

BEFORE:

allmänt

 
 
 
 
Idag, om några timmar, ryker min soffa och fotölj! Fotöljen har varit med mig så länge jag kan minnas ( minst 10 år vet jag i alla fall) men i och med en ny soffa som är större än den jag har idag så får jag inte plats med den här och så känns det inte som att behovet är enormt heller. 
Jag har gillat min soffa väldigt mycket och den är skön och relativt snygg fortfarande. Men den har tappat formen lite och jag har tröttnat på både färgen och att det inte finns någon divan på den. Plus att jag faktiskt har haft den i 7,5 år nu så det är dags. Bordet får stanna kvar men hyllan i hörnet ska jag plocka ner och ställa ner i mitt förråd för den kan vara bra att ha i en senare lägenhet. Allt jag behöver nu är en matta och jag vet exakt vilken jag vill ha så ska bara beställa hem den först! Behöver lite mått först bara. 
 
Det är jobb för mig hela dagen idag och det lär bli en stressig dag idag. Jag bunkrar upp med en stor frukost och en stor kopp kaffe och sen är det friskluft som gäller för mitt huvud känns tungt. Det KAN vara kaffet som ännu inte har kickat in.
Ha en härlig tisdag!
Josefin

Åh vilken fin vas! :)

Svar: Tack snälla! Den har verkligen varit en stor favorit här hemma hos mig ett tag nu :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress