30 september 2017

Skogsväsen

allmänt

 
 
 
God morgon god morgon och glad lördag på er! Jag var SÅ nära på att försova mig idag. Min nya last här i livet har blivit att swipa förbi mitt alarm utan att jag vet om det, för att sen somna om och inte ha något snoozalarm på G. Den här gången var det bara tur att jag vaknade av mig själv efter bara 20 min, anars brukar det snarare vara runt 1,5 timme senare haha
Men nu sitter jag här, med en stooor kopp kaffe och är redo för en dag på jobbet! 
Jag har fixat "festsminkning" och kläder för jag ska på min vän Carros 30-årsfest efter jobbet. Det blir väl bara 2 timmar för mig kanske iom att jag upp relativt tidigt imorgon, men fira ska jag nog hinna med! 
 
Förresten. Kolla in bilderna! Det är något magiskt över den här platsen tycker jag! För er som är Jordskott-nördar kan jag säga att strax bakom mig, till höger så var det där som den lilla flickan åkte ned i vattnet och blev "ett med skogen". Lite läskigt att vara där själv, men inga skogsväsen vill nog ha mig, jag är ju trots allt 27 år. Det blir svårt att forma mig till något skogsväsen. 
Jag jobbar i alla fall hårt på att försöka få någon av dom här bilderna som en Header här på bloggen. Men jag är inte så teknisk av mig och när jag försöker att komprimera den här bilden till mindre storlek så blir pixlarna konstiga och bilden suddig. Får lura lite på det här tror jag. Jag gillar bilderna skarpt i alla fall!