30 september 2017

Skogsväsen

allmänt

 
 
 
God morgon god morgon och glad lördag på er! Jag var SÅ nära på att försova mig idag. Min nya last här i livet har blivit att swipa förbi mitt alarm utan att jag vet om det, för att sen somna om och inte ha något snoozalarm på G. Den här gången var det bara tur att jag vaknade av mig själv efter bara 20 min, anars brukar det snarare vara runt 1,5 timme senare haha
Men nu sitter jag här, med en stooor kopp kaffe och är redo för en dag på jobbet! 
Jag har fixat "festsminkning" och kläder för jag ska på min vän Carros 30-årsfest efter jobbet. Det blir väl bara 2 timmar för mig kanske iom att jag upp relativt tidigt imorgon, men fira ska jag nog hinna med! 
 
Förresten. Kolla in bilderna! Det är något magiskt över den här platsen tycker jag! För er som är Jordskott-nördar kan jag säga att strax bakom mig, till höger så var det där som den lilla flickan åkte ned i vattnet och blev "ett med skogen". Lite läskigt att vara där själv, men inga skogsväsen vill nog ha mig, jag är ju trots allt 27 år. Det blir svårt att forma mig till något skogsväsen. 
Jag jobbar i alla fall hårt på att försöka få någon av dom här bilderna som en Header här på bloggen. Men jag är inte så teknisk av mig och när jag försöker att komprimera den här bilden till mindre storlek så blir pixlarna konstiga och bilden suddig. Får lura lite på det här tror jag. Jag gillar bilderna skarpt i alla fall!

29 september 2017

Min vackra stad

allmänt

 
 
 
 
 
 
Vad pysslade jag med igår då? Jo jag tog med mig min kamera och var ute i 2 hela timmar för att fotografera, kolla på alla fina färger som är ute just nu och bara andas natur och friskluft. Låter flummig kanske? Det var exakt vad jag behövde i alla fall. Ensamtid, ingenting som distraherer mig ( poddar, musik, någon att prata med, ni fattar ). Bara jag, något fint att fota och få vara lite kreativ! 
För visst är det vackert ute nu?? Jag älskar den här tiden på året när allt ser ut att brinna. Det är rött, gult, grönt och lite brunt ÖVERALLT. Ni som följer mig på Instastories ( camilla_norman) såg att jag tog mig ut till ett brott som är här i närheten. Jag älskar den platsen så himla mycket vid den här tiden på året och korten där blev så där trollska som jag hade tänkt mig. Jag var helt ensam där och det ända som hördes var bilvägen en bit bort och vinden som susade. Men dom bildern får ni senare! Efter att ha rensat och redigerat så tog jag 50 bilder ungefär som jag nu kan sprida ut här lite då och då. Jag försökte fixa en ny Header här också och hoppas att någon av dom kommer fungera. Jag vill ha något höstigt men framför allt en nytagen bild. Inte något som är taget för 5-6 år sen! 
 
Men glad fredag på er där ute! Själv ska jag ta och jobba nu i 3 hela dagar. Många gånger går det alldels ypperligt att jobba helg bara för att jag är van vid det. Men just nu känns det faktiskt lite tungt! Det kommer gå hur bra som helst det är jag säker på, men tänk att få ha känslan av helgkänsla kl 17 varje fredag och sen få vara ledig hela helgen. Allt har sina för och nackdelar!

28 september 2017

Yoga with Adriene

allmänt

 
God morgon där ute! Sista dagarna på september kommer in nu och jag är relativit taggad på det. Fick jag som jag ville så skulle det vara 25 grader och sol hela året om, men nu är så icke fallet och då får man jobba med det vi har! Jag har i alla fall en lite stel kropp av min yoga igår. Planen med simning fick puttas undan för veckan så istället drog jag fram datorn, satte på Yoga with Adriene och körde 2 pass. Allt som allt 50 min yoga! Jag var helt slut efteråt. 1) Jag vägrar tro att positionen Hunden ska vara en "viloposition". Den är ju jobbig för hela kroppen! 2) Jag väger inte direkt 50 kilo längre och har en mage som är i vägen ibland. Det som ska vara enkelt är inte alltid enkelt för någon som väger lite mer! Jag kan tex inte hoppa jämfota fram till händerna när man står i en planka. Det går helt enkelt inte! 
Men jag krigar på, får musklerna uppvärmda och gör yoga med dom förutsättningar som jag har! Jag är som sagt överrörlig så jag får passa mig för att inte sträcka ut ligamenten för mycket, men samtidigt så ska det sträcka i "rätt" muskler. Det är en balans kan jag säga er! Jag har hur som helst träningsvärk i bålen, hela axelpartiet och baksida lår. Träning med kroppsvikt är underskattat!
 
Men annars så har jag en ledig torsdag framför mig, med inställda fotoplaner! Jag gick runt i stan igår den där enda timmen som solen sken lite, och blev riktigt sugen på att fotografera lite nu när löven är så vackra. Just nu ser det bara för dimmigt ut! Får se, jag känner mig kreativ idag. Ungefär som när jag satt och sminkade halloween-sminkningarna en hel dag haha