En dag som får gå i fixandes tjänst! Det är riktigt äckligt väder ute idag så det här med promenad ute känns just nu väldigt oaktuellt. Men räkningar har betalats, mejl har fixats, jag ska alldeles strax ta itu med min garderob (gör alltid det en gång vid hösten och en gång vid våren), kläder ska tvättas och jag tänker hålla mig inne så länge som det bara går! Jag ska iväg och simma ikväll så då får jag motionen då istället. 
Så länge får ni lite fina sommarbilder här istället för att komma ihåg att Sverige visst kan se fint och härligt ut! 
 
Men alltså ni. Ni som hänger här lite då och då. Finns det något ni vill se mer av här? Jag ser ju att ni tittar in här och att det är ungefär samma antal personer varje dag, saknar ni något här? Just nu, när min hjärnkapacitet är ungefär 1 % en sån här regnig dag så vet jag inte vad jag kan skriva om här. Vill ni ha mer mat-tips? Jag skrev förut att jag inte vill diskutera något eftersom jag hatar att trampa folk på tårna, men är det något ämne ni vill ta upp här? Fire away, tänk högt och lågt om det är något ni saknar! Mina kliande fingrar till gymmet har börjat att äntligen komma tillbaka efter mitt ( väldigt behövliga ) uppehåll, är tips i träningen något som ni vill se mer av igen? Någon som vill ha tips på hur jag tänker med ekonomi? 
Jag själv tycker att bilder är det viktigaste i en blogg. Att dom här genomtänkta, ger läsaren något och inte bara är tagna med mobilen ( även om det ibland kan vara fint det med!). Men en blogg med enbart bilder är också otroligt tråkigt, något personligt vill man ju ändå åt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress