Ursäkta disiga bilder! Men god morgon annars. Jag är så himla glad över dom här 3 helt lediga dagarna. Jag är så himla utvilad, lugn och SÅ nöjd med dagarna. Bra träning i elljusspåren, hälsat på släktingar, lagt pussel med familjen, kommit ifatt lite hemma, läst en massa i en bok som jag köpte sist på Arlanda och självklart ridningen. Absolut det bästa jag har gjort på länge! Jag fick en nordsvensk som heter Taizon och han är den bussigaste häst jag har ridit på länge. Eftersom det är 4 år sen sist som jag verkligen red så ofta jag kunde så har det bytts ut hästar. Men Taizon och en till häst är fortfarande kvar sen sist. För att vara en x-travare så var han otroligt lätt! Han lyssnar otroligt bra på hjälperna ( även fast jag tappade allt väldigt många gånger haha), traven var skön och behaglig och han verkar ha ett sinne för att göra sitt allra bästa hela tiden. 
Jag själv märker att kroppen och huvuden vill olika saker när jag sitter uppe på hästen. Huvudet vet hur man gör för att få igenom vissa saker, men kroppen har inte förmågan än att göra dom! Men den här lektionen var enbart för att det ska vara roligt att komma tillbaka igen och jag skulle kunna skritta runt en hel lektion och bara vara nöjd. Jag är liksom glad bara jag får mocka och borsta på en häst haha
1) Mina ridbyxor köpte jag i gymnasiet och det har hänt saker på den här kroppen sen dess. Höfter har utvecklats och kilon har lagts på. Tur att jag såg att det har gått hål i dom för nu kan jag köpa nya!
2) Jag kan inte fatta att det är 4 veckor tills jag KANSKE får sitta upp igen. Jag har en hop-in plats varannan vecka om det är någon som är sjuk eller behöver vara ledig. Nästa gång jag skulle kunna vara med åker vi till Spanien så det är inte så konstigt. 
 
Hoppas att ni har haft en minst lika bra helg ni också och att ni överlever måndagen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress