12 oktober 2017

Som en ny människa

allmänt

 
 
 
Ännu en grå dag. Det var synd att jag inte kunde ta mig igår pga nålningen för jag missade helt klart veckans bästa väder. Jag ville ladda upp för simningen på kvällen med min vän Sandra och var därför i viloläge så gott som hela eftermiddagen. Men men! Simningen var hur skön som helst och precis det som jag orkade med. Det är ju ändå rehab-träning med just simning! Skönt som tusan att få röra på kroppen lite. Känner mig nästan som en ny människa idag.
Axlarna fick ta mest stryk igår kände jag och jag tänkte att det är där som det kommer bli brutalt idag, men det känns inte mer än en liten träningsvärk faktiskt, och träningsvärk är lite av min guilty pleasure. Jag älskar verkligen känslan av att musklerna har fått arbeta! 
Jag har laddat upp med en tidig morgon ( kl 7 på en ledig dag anser jag vara tidig morgon), en stor smoothie, kaffe och inköpslista. Jag har så gott som tomt i kylskåpet och jag bör sätta igång med lite matlådor igen så det blir en tur till jobbet ( ICA) för storhandling. Det är få saker som är så tillfredsställande som när man kommer hem med färska grönsaker och fyller kylen/frysen med mat igen. Synd bara att det regnar och jag känner ingen större lust till att cykla haha
 
Hoppas att ni mår bra där ute? Har ni något roligt för er? 
Jessica Högberg

vilka vackra bilder!!

Svar: Tack snälla du! Jag hade väldigt kul när jag fotade den här dagen :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress