Någonting som jag älskar med mina kamera ( kompaktkamera Sony DSC HX400v) är 1) den är smidig att använda. 2) Den har en superzoom! På dom här bilderna ovanför så står jag ca 30-40 m ifrån objekten och ändå så är den så stabil i bilderna. Jag gillar hur vattendropparna fångades med! 
 
Men det var inte det jag skulle säga! God morgon på er och äntligen går vi in i en ny vecka igen! Eller ja, för mig som har jobbat helg så är det äntligen, men jag förstår om ni andra har ångest.
Jag ska sätta igång med lägenheten nu och göra det fin inför resdagen på lördag. Jag älskar att komma hem till ett rent hem och jag vill inte behöva göra allting på fredag när jag har ledigt igen. 
Men så länge tänkte jag spalta upp lite saker som jag ser fram emot under året som är kvar! Jag tror att det är viktigt att inte bara gå in i hösten/vintern med deppighet utan att i alla fall försöka se fram emot något som kan rädda ens vardag. 
Det jag ser fram emot är:
1) Resan till Nerja, självklart. Jag har inte rest sen Florens i början på mars och det börjar krypa lite i fingrarna nu igen! Vi kom undan med ett riktigt bra pris för den här veckan eftersom det inte är höstlov längre och det är offsäsong. Me like!
2) Den årliga Sätrabrunns-turen. Varje år så försöker jag och syrran att ta oss till Sätrabrunn runt jul/nyår. I år så har vi fått till det på en onsdag mitt i veckan. Så himla härligt att få en mysdag runt jultiderna! 
3) Vi i familjen ska försöka ta oss iväg till Stockholm och gå på julmarknaderna vid Hovstallarna och den i Gamla Stan. Jag har inte varit inne i Stockholm på den dag jag minns så det ska bli mysigt! Få julstämning, kanske träffa hon som vi alltid handlar av nere i Kåseberga i Skåne ( en mer karasmatisk männsika får man leta efter och hon har verkligen tagit mig och min syster under sina vingar!). 
4) Hela jul-prylen! December är den månad på året som jag alltid ser mest fram emot. Nu, mer än när jag var liten faktiskt. Jag vill hänga upp mina julsaker, få upp min julgran och jag vill handla julklappar! Jag har redan fixat 2 stycken vilket känns väldigt skönt! 
 
Har ni något ni sitter och längtar till lite extra? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress