17 oktober 2017

Pink roses

allmänt

 
 
 
 
Ni vet när man har har sovit en hel natt men ändå inte SOVIT? Man vaknar minst 1 gång i timmen för att kolla klockan och att man inte har försovit sig. Det var jag i natt! Jag känner mig ändå inte direkt piggare än vad jag brukar göra vid den här tiden på morgonen så det är väl sak samma ändå. 
Det kan vara något med att jag fick lov att döda en spindel som satt rakt över min huvudkudde precis innan jag skulle lägga mig! Jag var nämligen traumatiserad redan från start eftersom när jag och min käraste syster var ute på vår måndagspromenad så höll vi på att gå på den största spindeln jag har sett ute i det fria! Jag överdriver inte när jag säger att den nog var 5-6 cm från ben till ben och hade en rejäl kropp och enorma ben. Usch, jag hatar verkligen spindlar! Tur att vi är på väg in i en tid nu när allt sånt där dör eller lägger sig i ide eller något haha
 
Min dag igår var verkligen skön annars! Jag fick ett ryck och städade lägenheten och tvättade mina vardagsrumsfönster. Vilken skillnad det blev! Jag tycker verkligen inte att det är särskilt kul att göra sånt där och då har det en tendens att helt enkelt inte bli av, men nu så! Sen hämtade jag ett paket på posten, kilade hemåt till mina föräldrar och satt ute i solen ett tag med lite fika. Avslutade med en promenad och sen var det dags att sova! En skön måndag helt enkelt och det känns så himla skönt att ha fått rent och fint här hemma inför en ny vecka med jobb. 
 
Ha en underbar dag där ute! Hoppas att ni mår bra! 
Josefin

Så fina rosor! Skönt att ha det nystädat hemma! :)

Svar: Visst är det ! Så himla skönt att få det gjort i början på veckan också :P
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress