26 oktober 2017

On a rainy day

allmänt

 
 
 
God morgon god morgon! Hur är det möjligt att vi går in i torsdag igen? Tiden går så himla fort och tack och lov så har oktober bara runnit iväg! En månad som jag annars tycker är riktigt tråkig. 
Min dag igår var skön, men något långtråkig. Jag fixade all min tvätt så att det inte ska bli panik tills vi åker nästa lördag. Jag rensade ur 2 ICA-kassar med kläder ( en ska slängas, en ska jag skänka iväg till behövande). Jag fick ett paket att hämta på Coop också med hela min One tree Hill-box som jag beställde i måndags kväll och redan hade fått på förmiddagen igår, hur snabbt kan det gå ibland?! 
Jag tränade ett intensivt och kort pass på golvet eftersom simningen inte blev av, vilket var extremt skönt för jag hade absolut ingen ork till att ta mig ut och cykla till simhallen haha Nej men det var skönt att trycka lite på musklerna igen och använda mig av mina resistance band för att få bra motstånd. Det var alldeles för länge sen som jag försökte mig på muskelstyrka!
Kvällen spenderades hos min syster. Vegetarisk lasagne och jag tog med mig fika! En skön dag helt klart. 
 
Idag ska jag jobba lite extra ( jag älskar att energinivån är så pass bra nu att jag orkar jobba extra!) för att sen ikväll ta mig till stan och gå på något som heter Tjejkväll här. Det brukar anordnas 2 st om året, en på våren och en nu i oktober. En kväll med lite artister, uppträdanden, bra rea-priser och en chans att träffa lite härliga människor! Jag behöver nya inneskor att ha på jobbet för dom jag har just nu får jag otroliga stötar av hela tiden när jag tar i handtag eller på dataskärmar haha 
Emma - Mode - Mamma

God morgon!

ha en underbar dag
kramis

Svar: God morgon fina du! Tack, det var en himla bra torsdag, hoppas att din fredag blir minst lika bra! :D Trevlig helg!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress