30 oktober 2017

On a cold autumn day

allmänt

 
 
 
Fy fan alltså. Det var ju relativt varmt och skönt för bara 2 veckor sen och så kommer vinterkylen som ett brev på posten nu när vi ställde om till vintertid! Jag tvingade ut mig själv på 45 min promenad för att komma ut i solen ett tag, men nej, det var inte skönt någonstans. 
Men apropå brev på posten: Titta vad som hängde på min dörr när jag kom hem! Glossybox! Kanske inte årets roligaste box om jag ska vara ärlig, men ACO sun kissed är himla bra och ögonbrynsgelen från Pixi ska bli kul att testa. Jag älskar att pyssla med smink och göra snygga skuggor på ögonen, men till vardags är det solpuder, ögonbrynspenna, concealer, mascara och en bryngel som är min rutin. Det tar 5-6 min att fixa och sen känner jag mig fräsch! Någon slags läppbalsam är också viktigare än någonsin för mig nu när det är vinter och kallt igen. Försvarets hudsalva är min favorit men jag alternerar med Carmex-burken.
Jag svängde förbi Lindex på vägen hem från min promenad och fyndade rakblad för 150 kr för 4 st. Handen på hjärtat alla ni som inte byter blad riktigt så ofta som man kanske bör göra? Det är alldeles för dyrt för att bytas ofta så nu när jag hittade för 150 kr är jag faktiskt riktigt nöjd! 
 
Mitt lilla hem har fått sig en genomgång under dagen och jag ska bara torka det sista, byta lakan och se om jag kan få bära ner min stora hylla ner i mitt förråd någon gång. Min hyresvärd är snäll, men har huvudet uppe i det blå och glömmer lätt saker. Skulle inte förvåna mig ett smack om han har hunnit glömma bort att knipsa mitt lås på dom här 2 timmarna som vi inte har haft kontakten haha
Men det känns grymt skönt att ha lägenheten fixad tills på lördag! Då kan jag fokusera på packningen på fredag och inte stressa runt som en yr höna. Vi åker mitt på dagen från Arlanda så det känns härligt, då behöver det inte bli toktidigt att åka hemifrån. Jag är så himla tacksam över att Sala inte ligger längre bort från Arlanda än så här! 
Lina

Underbara Glossybox! <3 Månadens box var ju såå bra!

Svar: Haha ja, jag lät nog lite onödigt kinkig tror jag, är helt OK nöjd med boxen! Det fanns några bra guldklimpar i den :D Ha en bra dag!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress