4 oktober 2017

Nightmares

allmänt

 
God morgon! Jag hade värsta tänkbara starten igår ( nåja, det finns värre saker men ni fattar) morse. När min väckarklocka ringde 05.35 så var jag mitt inne i en dröm där jag och några kollegor blev rånade på jobbet. Dom försökte skjuta mig i knäna en gång när jag satt under kassan och gömde mig men jag tog tag i en korg som skydd. När väckarklockan ringde så sköt dom mig i huvudet.. Gud, det där lätet från skottet tillsammans med ringsignalen var en skum blandning må jag säga! Något förvirrad vaknade jag i alla fall och sen kunde jag inte få bort ljudet av skottet på typ hela dagen. Det var egentligen inte förrän efter Yogan på kvällen som jag kunde slappna av lite igen. 
Men jag fick testa på Yinyasa igår! Tufft som tusan var det och jag vet inte riktigt om jag kan sätta fingret på det, men det var lite annorlunda än den vanliga traditionella yogan som jag annars har kört på. Lite längre positionshållningar, lite jobbigare övningar och ganska så stressigt tycker jag. Eller det var inte samma flow som det annars har varit! Skönt var det i alla fall och precis vad min kropp och knopp behövde. Ett bra avslut på en annars ganska så jobbig dag, mentalt! 
Men nu är det en ny dag, med inga skjutna kroppsdelar men en massa rostade mackor med avokado på! Mums! Jag gjorde iordninge en smoothie på kvällen igår med acai i och oj vad gott det blev. Perfekt start på den här onsdagen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress