10 oktober 2017

Jordskotts-Release

allmänt

 
 
Igår kväll var som sagt releasen av den 2:a säsongen av Jordskott. Lite mingel ( det var faktiskt roligt, det är bara mitt tråkiga Jag som aldrig ser fram emot sånt haha), lite tal på scenen och sen satte det igång. 
Som sagt, jag är INGEN skräckis-tjej, feelgood-filmer är min grej alternativt typ HP, Hobbit eller Sagan om Ringen. Sånt går jag igång på. Men ni som gillar sånt här är in for a treat minsann! Hur spännande som helst, lite mystiskt som förra säsongen och jag har förhoppningen om att man kanske kan få lite svar från dom förra avsnitten där man bara satt med händerna i luften och skrek "HUR?!". Det är en fängslande serie trots att jag blir rädd ibland!
Jag körde i alla fall på säkra kort som en blus med stjärnor på, svarta sköna jeans, boots med klack, skinnpajj och mörkröda läppar. Jag hade haft håret uppsatt under dagen på jobbet så när jag släppte ut det och insåg att jag hade en bra hårddag- 2 tummar upp! Det är pinsamt länge sen som jag satt i frisörstolen så varje gång det råkar vara en bra hårdag är jag mer än belåten. Tror att det är nästan precis 6 månader sen jag var och fixade frippan... 
Ja ja, jag ska ta och äta upp sista bitarna av frukosten och sen bege mig mot jobbet! En något tryckande känsla i huvudet är det idag, så det får bli några shotar med ingefära för att mota bort vad-det-nu-är!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress