God morgon god morgon! Har jag märkt någon skillnad på kroppen efter min Dry Needling? Mina axlar är tusen gånger flexiblare. Jag körde lite 30 min yoga igår innan jag skulle lägga mig bara för att komma ner i varv, mjuka upp mig lite och få lättare att somna eftersom jag skulle upp tidigt idag. Positionen "hunden" blev genast mycket lättare att kunna slappna av i just axlarna och bara låta överkroppen hänga så som den bör göra. 
Verkligen jätteskönt att känna någon skillnad! 
Min fredag rullade på relativt bra tycker jag. Den hade några godbitar, men jag blev otroligt trött under dagen. Det känns som att jag skulle kunna sova i 24 timmar och fortfarande känna mig outvilad? Typ som nu. Jag är extra känslig på mornarna nu för tiden och får verkligen skärpa mig för att inte bara checka ut hela mitt liv och lägga mig i fosterställning och aldrig vakna igen haha
Någon mer än jag som inte är ett större fan av tidiga mornar? Jag önskar att jag kunde bli en morgonmänniska, men just i dagsläget så är jag inte det. Efter mitt relativt turbulenta år med sjukdomar så behöver min hjärna få vila känner jag. Eller jag märker det när jag blir stressad: Jag blir otroligt orealistisk och liten. Allting har en fas, det är jag väl medveten om, så jag väntar ut det här och hoppas på att komma ur det med ny och härlig energi! 
Har ni några bra tips på att koppla av? Att få hjärnan att vila? Jag funderar på att ta ett litet break härifrån i någon vecka och bara samla kraft och inspiration igen. Det känns som att det ända jag gör är att klagar hela tiden? Det är inte min mening, eller vad jag vill. Vi får se helt enkelt! Förresten så jobbar jag på att bli mer en morgonmänniska en nattmänniska. Livet blir så mycket lättare tycker jag när mornarna är något som känns skönt och mindre jobbiga! Så istället för att snooza till 9-10 när jag har möjlighet till det så vill jag ha rutinen att i allafall gå upp vid 7-halv 8 och vara utvilad och redo för dagen! 
 
Om ni jobbar ( som jag ), ha en härlig lördag på jobbet! Om ni är lediga, hoppas verkligen att ni hinner njuta lite av helgen! 
Jessica Högberg

Jag har alltid hatat att gå upp på morgonen, verkligen vägrat (jobbar restaurang och sov gärna till 10-12) och helt plötsligt vaknar jag av mej själv runt 08.00. Känns jättekonstigt! Idag sov jag till 10, längsta på veckor men det beror nog på tentan igår...

Svar: Det är verkligen en rutingrej det där tror jag! Skönt att du har fått 8 som en skön tid att vakna till :) Hoppas att tentan gick bra Jessica!
Camilla Norman

Jessica Högberg

Men jag har försökt få till den rutinen innan utan att lyckas=)
Tentan gick inte bra men nya tag bara!

Svar: Allt har säkert sin tid. Jag håller tummarna för dig för nästa tenta! :)
Camilla Norman

Jessica Högberg

Tack fina!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress