Alla ni Hobbit-fans kanske känner igen rubriken då Kili berättar en historia för Tauriel. Det var den enda meningen jag fick upp i huvudet när jag redigerade dom här färgsprakande bildern. Om jag är Hobbit/Sagan om Ringen-nörd? Oh yes!
Jag vaknade upp och såg att det var underbart soligt ute och dessutom helt vindstilla. Blev genast på otroligt bra humör och kände hur kreativiteten i kroppen började ticka igång. Så jag bylsade på mig en massa kläder eftersom det visade bara några plusgrader på termometern och tog mig ut med min kamera. Det känns som dom sista fina färgrika dagarna på det här året och jag vill bara se alla fina detaljer som vi har runt omkring oss just nu! Det är min styrka tror jag: Att jag ser små detaljer som är extra fina. Det svåra är att få det på bild. Jag gillar egentligen inte den högt belägna solen för skuggorna gör sig inte rättvist, men jag jobbar ikväll när solen går ner och jag vägrar gå upp i soluppgången en ledig förmiddag haha
Jag är i en kreativ period just nu och jag njuter verkligen av det. Vi måste bli bättre på att se dom små små detaljerna som finns omkring oss istället för att bara mosa på och tänka att hösten är pissig och grå. Självklart har jag också dagar när allt känns otroligt tungt och det är svårt att motivera sig till något, men jag vill ladda upp mina batterier genom att få göra sånt här istället! Att fotografera i min lilla stad. Jag hoppas att jag får fina tillfällen i Nerja att få fånga våra minnen där. 
 
Vad gör ni när kreativiteten kommer krypandes? 
JUNITJEJ

Vilka härliga bilder!

Svar: Tack tack! Hösten är bra fin ibland :D
Camilla Norman

Sandra Rosén Dahlgren

Jättefina bilder! och att försöka hitta små (stora också ;)), saker som man tycker om är ett bra sätt att peppa sig själv :)!

Svar: Tack snälla du! Ja men verkligen, jag tror att det är viktigt att komma ihåg att njuta lite också, att inte bara rusa iväg tankemässigt :P
Camilla Norman

Sandra Rosén Dahlgren

Svar: :). Ja precis, det är ofta lätt att se negativa saker så det är bra att försöka se dom positiva så att man mår bättre :)!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress