28 oktober 2017

Happy Halloween!

allmänt

 
 
 
 
 
God morgon och glad Halloween! Jag har haft halloween i typ 4 veckor redan och firat in det för första gången genom att göra olika smink-looks. Hur kul som helst att göra och jag känner att det finns potential till att göra dom bättre! Det som jag har köpt egentligen för att göra dom här looksen är svart och vit ansiktsfärg, dom vita linserna, en svart kajal och en vit. Allt annat har jag haft hemma! Fransarna fick jag i en Glossybox och dom sista fransarna fyndade jag på Tjejkvällen i torsdags för 35 kr ( Wispies från Ardell om någon undrar!). Annars har jag tagit av det jag har hemma just nu! 
Jag har ju sagt att jag har hamnat i en kreativ fas den här hösten och här har ni resultatet av det. Förut ritade jag mycket med papper och penna, nu kör jag färg på kroppen istället haha
 
Min helg kommer gå åt till att jobba. Något tråkigt då jag inte direkt känner mig utvilad så som man gärna känner sig efter 2 dagar i rad ( jag fick onsdag, jobba torsdag och sen ledig fredag). Men jag får se det som att jag har semester om 5 arbetsdagar och får sätta på mig skyggslapparna och bara köra på! Inte nog med att jag är supertaggad på att åka iväg till ett ( förhoppningsvis) varmare land, jag råkade hitta butiken Primark i Malaga som ligger 5 mil utanför Nerja där vi ska bo! Gissa om jag är taggad att få shoppa loss där! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress