God morgon och glad fredag på er! 

Jag är hungrig som en varg just nu för jag hade ingen bra mat-dag igår. Allt kändes jobbigt att äta och jag satte min stackars kropp i mer och mer stress över att inte få i mig tillräckligt med energi för dagen. Det kan bli så ibland, speciellt när jag ångar igång mig mentalt. Dels fick jag en tillsägelse på tvättrums-lappen om att jag måste plocka undan efter mig ( vilket jag tycker kan vara lite orättvis, det såg nämligen ut som skit före min tvättid också, men sånt orkar jag inte lägga energi på att skriva arga lappar om), men så var det SÅ tungt väder igår. Sätt en nervös känsla på det och allt jag ville göra var bara att lägga mig i ett stort badkar och inte göra något annat än att bada tills hela kroppen ser ut som ett russin. 

Men dagen blev helt klart bättre med lite lunch-sällskap av mina föräldrar ( även om jag inte var något roligt sällskap just för stunden så njöt jag ) följt av en tripp till Västerås för att se en av mina vänners lägenheter. Tidig flög iväg fort så det fick bli 1 lägenhet att visa. Vi har blivit stora nu och går på varandras lägenhetsvisningar! Jag älskar att se hur andra bor, min hjärna går igång på alla cylindrar då. Vi hamnade på en affär som heter ECO där dom har börjat med.. Håll i er nu... Julpynt! Och vilket julpynt det var också. Jag måste dit när det börjar bli lite mer jultider och mer "okej" att handla julsaker. Kunde inte låta bli 3 små askar med julgranspynt, dom var SÅ fina haha

Så utöver en jobbig känsla i kroppen så var det skönt med en ledig dag. Men idag jobbas det ett extra-pass för mig ( jag vill börja spara lite mer pengar, och komma upp några, i snitt,  timmar/vecka så då  jobbar jag extra idag! Med en mycket bättre känsla så tror jag att det här kan bli bra. Jag blir så himla ledsen över mig själv efter en dag som igår där jag inte känns som en kul människa och har en konstant oroskänsla i mig. Tänk er stunden innan man ska börja gråta, den känslan i magen. Den går jag runt med såna dagar av HELT orimliga skäl. Jag hoppas att det är hormonerna i kroppen som spökar, nu när jag har slutat med p-piller. 

Men nu sätter vi igång den här dagen! Let´s make it a good one.

PS! Ta det lugnt där ute, fredag den 13:e idag! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress