God morgon god morgon! Ungefär första morgonen på väldigt länge som jag inte på allvar har funderat över frågan " Skulle jobbet ens sakna mig om jag inte kom dit nu??". Klart dom skulle det, men ni fattar frågan. Dra något gammalt över sig och somna om tills det inte är supertidigt längre. 
Men idag vaknade jag pigg som en lärka ( typ), redo för lite mys i form av levande ljus tända och en god natts sömn bakom mig. Jag har verkligen sovit ovanligt bra för att vara en tidig morgon! Något som jag och många andra av mina kollegor säger om tidig mornar ( när man inte är van vid det dvs ) är att man alltid sover oroligt och vaknar upp med känslan av att ha försovit sig och därför kollar på klockan stup i kvarten under natten.
Men idag har jag faktiskt fått sova! 
Jag har också typ spontanshoppat lite nu på morgonkvisten. Inte bra. Jag såg en fin tröja igår på en tjej på Youtube och blev lite besatt av den, sen råkade jag hitta en fin stickad tröja på hemsidan också och kunde inte låta bli! Jag hoppas hoppas hoppas att jag får hem tröjorna innan fredag då jag gärna vill ha med mig dom två på lördag när vi åker. Jag tog till och med expressfrakt för 60 kr extra för att få hem det haha
Jag kan knappt ens komma ihåg sist jag köpte kläder? Det har inte varit min favoritsyssla ett tag att springa i affärer och trängas med andra människor. Pryttlar, ja visst, men att testa kläder i en fysisk butik har inte varit högst upp på min lista över roliga saker! Hoppas att dom här fungerar bra.
 
Hoppas att ni får en härlig tisdag kära ni! Jag längtar SÅ till yogan ikväll. Hoppas att min armbåge inte strular idag, den har varit lite knepig från och till nu i 2 veckor. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress