God morgon god morgon! Räck upp en hand alla ni som var besatta av One Tree Hill när det gick på tv? 
Jag var helt klart en av dom. Sen råkade jag se 10 min av ett gammalt avsnitt här igår kväll och blev hooked igen. Googlade sönder mig efter en sida som visade avsnitten och lyckades plöja igenom 4 avsnitt innan jag började känna att både datorn och internetet skulle ta stryk! 1) Det kom upp alldels för många pop-up-rutor med diverse reklam och spam. 2) Jag har inte direkt obegränsat med internet på min router. 
Så, vad gör man då? Jo jag råkade klicka hem hela boxen! Bara genom att göra det genom Bonusway så får jag ju tillbaka lite pengar på den och det blir alltså inte allt för dyrt. Kommer bli fantastiskt att sitta och titta på det nu under hösten/vintern! 
Kan vi bara ta en minut och inse fakta att vi snart är inne i november? Jag har 7 arbetsdagar kvar att gå igenom innan jag får semester i 1 vecka och ingen är gladare än jag! Just nu har jag ett lugn i mig som inte fanns där under sommarsemestern så om jag bara får hålla mig frisk under den veckan så blir det alldeles precis det jag behöver för att få lite ny energi!
Trots att värme och solljus är det som ligger mig närmast hjärtat så är jag orimligt taggad på julen i år! Jag vet inte varför för jag har inte varit så här för bara några år sen, men det finns inget mysigare än att snart få gå in i julmånaden numero uno! Jag har mysiga och roliga saker inplanerat för att få till stämningen i år och mest av allt vill jag bara spy ut julen i min lägenhet NU och ha granen klädd.
Men det är en sak i taget och nu måste jag bara ta mig igenom den här veckans jobb som känns tyngst och sen börja fundera på packning och vad jag ska ta med mig eftersom vi har en lägenhet som vi hyr i Nerja.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress