22 oktober 2017

Back in the saddle

allmänt

 
Jag skulle kunna göra väldigt mycket för att komma tillbaka hit till Ystad Saltsjöbad. Att få ligga i en sån här säng igen och titta ut över havet! Please, take me back. 
Men! Istället är det söndag, jag sov lite för länge igen ( eller ja, till halv 10), och ska försöka ta tag i mitt lilla hem här på förmiddagen. Runt 2 så ska vi ta oss iväg mot stallet och hästarna för JAG SKA RIDA IDAG! Kan det vara 3-4 år sen som jag satt på en häst sist? Helt galet vad tiden går fort. Jag är i alla fall lite nervös redan nu men mest exalterad över att jag ska få trycka in näsan i hårremmen på den häst jag får. Jag önskade 2 hästar som jag har hört ska vara snälla och trofasta, en häst redan jag redan för 4 år sen så honom känner jag mig trygg på, men jag hoppas verkligen att jag får någon av dom! Behöver få lite häst-självförtroende igen. 
Önska mig lycka till med att komma upp på hästen och att jag inte ramlar av!
Någon här förresten som är en hästmänniska? Det ska bli oerhört härligt att få tillbringa lite tid igen i stallet, ett ställe som är som mitt andra hem. Gym och träning i all ära, men att få känna samspelet mellan hästen och en själv är en känsla som jag skulle vilja att alla får uppleva! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress