Helgen bara flög förbi utan att jag hann tänka efter! Ganska så skönt när det ändå är jobbhelg tänker jag. 
Jag har egentligen bara jobbat, kollat på film, hängt i soffan, sovit och promenerat några rundor. Gårdagen var fyll rullle innan jag stack iväg strax efter 2 och sen gick dagen minst lika fort på jobbet också! Jag har inga problem längre med att jobba min jobbhelg ( jag kör varannan och kanske något extrapass för att få in lite extra cash) men det är ännu trevligare om det går fort.
Förra veckan var härlig i allafall! Premiär på Jordskott, häng med vänner på torsdagen, lite extrajobb på fredag och sen promenad i solen och lunchdejt med syrran igår. En bra vecka helt klart! Den här veckan är det yoga imorgon som jag ser fram emot och sen har jag ridningen på söndag! Innan jag vaknade idag så drömde jag att jag skulle rida men inte fick någon häst och vaknde upp precis när jag sa "men vilken ska jag rida på då??" högt och ljudligt. Är något nervös över hur det kommer gå, men jag vet att det blir dressyr och att jag faktiskt är vuxen nog att kunna känna efter själv om jag vågar göra allting. Vill jag inte galoppera, ja då gör jag inte det. Det ska bli ruskigt härligt att få sitta uppe på en häst igen och få känna hur den arbetar under en. 
Måste förresten testa ut mina ridkläder. Det är mycket möjligt att saker och ting kan ha hänt på den här kroppen sen ca 3 år sen sist jag red haha
 
Hoppas att ni har haft en fin helg där ute! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress