1 oktober 2017

1:a oktober

allmänt

 
 
 
 
Helt galet att det redan är 1:a oktober. Hur gick det här till? Jag tycker att vi har oktober-november mest hela tiden. Om några veckor är det exakt 1 månad sen som jag åkte till Rom med hela familjen. DET känns som igår kan jag säga! Det här året har verkligen bara flytit ihop och jag kan knappt säga vad som har hänt, på en specifik dag. 
Så nu sitter vi här igen, med året kanske gråaste månad ( förutom februari, den är fan värre). Jag bjuder på lite random bilder från stadsparken här i Sala så länge! Det är fortfarande lite grönt på marken och det får jag väl ändå vara glad över. Men annars så känns det verkligen som Höst i luften idag.
 
Jag fick 2 timmar med prat och skratt tillsammans med andra vänner på 30-årsfesten. Jag är orimligt glad över att jag höll mig till min alkoholfria cider och att jag kom i säng i en någorlunda bra tid! Jag ska nämligen gymma idag efter jobbet tillsammans med en vän, så jag behöver all energi som jag kan få just nu! Ska bli kul att få klämma igenom musklerna lite, det var säkert 2 månader sen sist jag var på gymmet haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress