Bättre start på helgen

 
 
Bättre start på dagen och helgen får man väl ändå leta efter! Några få plusgrader, en syster med sig, naturen och så en vilja att träna och svettas lite. Det var inte igår direkt! Yoga, simning och promenader i all ära men det är inte lika tuft som att springa i backar och göra diverse kroppsövningar för dom få muskler som har stannat kvar efter mitt halvår utanför gymmet! Jag är egentligen inte en människa som tycker att det är särskilt kul att springa ute och framför allt inte i elljusspår där det är väldigt kuperat, men jag gillar idén att springa ett tag, för att sen göra lite utfall mellan 2 lyktstolpar och sen i tredje andan göra någon annan övning. Då tröttnar jag inte och får hämta andan lite. Men det kändes bra idag faktiskt! Löpsteget är mer på plats än förut och även om jag knappt kan andas och har sämst kondition så har jag viljan  och det kommer man långt på. Plus att det är så himla härligt att kunna vara ute i den friska luften och andas lite! Det känns som att man detoxar hela ens system genom att andas ut dålig luft och få in ny och härlig skogsluft. Jag har ju sagt det förut också men nu är verkligen tiden då jag vågar ta mig ut och kuta runt lite, det finns typ ingen risk att stöta på en orm som ligger och solar på stigarna! Töntigt kanske, men det är ingenting som jag vill råka ut för. 
Så nu sitter jag här och känner mig superhurtig! Väntar på att pestopastan ska bli klar och känner att balansen mellan mat och träning just nu sitter exakt där jag vill ha den. Är ruskigt godissugen också men det är säkert bara för att jag är hungrig. Får vänta tills vi åker bort nu den 4:e november för då får vi äta godis och chips som vi vill och sen blir det 3-4 veckor till med uppehåll. Semester är ju ändå semester! 
 
Ha en härlig lördag nu och hoppas att ni mår bra vart ni än är!

Vita broarnas stad

 
 
 
 
 
Sovmorgon när den är som bäst! Bara jag som blir otroligt trött nu under hösten? Kanske att en stor kopp kaffe kan fixa till det här. 
Men glad fredag på er annars! Jag har äntligen fått helg nu efter att ha jobbat 5 av 6 helgdagar. Jag har inte så många planer faktiskt förutom att jag och familjen ska få kolla på det lilla tillskottet på ena sidan släkten idag! Jag råkade träffa på mamman och lilla flickan igår redan på promenaden, men det ska bli härligt att få umgås lite med lilla familjen. Morgondagen är wide open för mig och på söndag så blir det ridning! Just nu så känns det lugnt och inte ens pirrigt, men det kommer nog. Jag har i allafall fått reda på att det är dressyr på schemat och något som kallas för sidvärtsrörelser. Jag älskar sånt arbete så om jag bara får en snäll häst så ska nog det här gå bra! Jag behöver minst sagt lite kött på benen efter mina år utanför sadeln. Men det ska bli otroligt härligt att få hänga i stallet lite och få arbeta med kroppen igen! För er som inte har testat att verkligen RIDA ( mer än att bara "åka med" ) så kan jag säga er att det är rusktigt jobbigt att rida haha
 
Glad fredag på er och hoppas att ni mår bra där ute! 

I saw a fire moon once, it rose over the pass near Dunland

 
 
 
 
 
Alla ni Hobbit-fans kanske känner igen rubriken då Kili berättar en historia för Tauriel. Det var den enda meningen jag fick upp i huvudet när jag redigerade dom här färgsprakande bildern. Om jag är Hobbit/Sagan om Ringen-nörd? Oh yes!
Jag vaknade upp och såg att det var underbart soligt ute och dessutom helt vindstilla. Blev genast på otroligt bra humör och kände hur kreativiteten i kroppen började ticka igång. Så jag bylsade på mig en massa kläder eftersom det visade bara några plusgrader på termometern och tog mig ut med min kamera. Det känns som dom sista fina färgrika dagarna på det här året och jag vill bara se alla fina detaljer som vi har runt omkring oss just nu! Det är min styrka tror jag: Att jag ser små detaljer som är extra fina. Det svåra är att få det på bild. Jag gillar egentligen inte den högt belägna solen för skuggorna gör sig inte rättvist, men jag jobbar ikväll när solen går ner och jag vägrar gå upp i soluppgången en ledig förmiddag haha
Jag är i en kreativ period just nu och jag njuter verkligen av det. Vi måste bli bättre på att se dom små små detaljerna som finns omkring oss istället för att bara mosa på och tänka att hösten är pissig och grå. Självklart har jag också dagar när allt känns otroligt tungt och det är svårt att motivera sig till något, men jag vill ladda upp mina batterier genom att få göra sånt här istället! Att fotografera i min lilla stad. Jag hoppas att jag får fina tillfällen i Nerja att få fånga våra minnen där. 
 
Vad gör ni när kreativiteten kommer krypandes? 
RSS 2.0