31 oktober 2017

One Sony down

allmänt

 
 
 
Jag tror att jag fick skit av min mobiltelefon för att jag hade gått bakom ryggen på den och kollat på andra mobiler bara för skojs skull. Den har hållt i alla väder och alla krascher i golvet och på gatan, men den här gången fick den nog. Den sprack över heeeela baksidan när den hamnade på en liten sten. Den är fortfarande fungerlig i alla appar, musik och att ringa vilket känns som att jag hade lite tur ändå. Men den är pajj.
Jag har haft oändligt otur på sistone med mina grejer. Cyklar går sönder, nycklar går sönder eller försvinner, jag har lämnat in min cykel på lagning jag vet inte hur många gånger, mina ridbyxor gick sönder. Det finns säkert någonting mer som jag inte kommer ihåg, men oturen är  påtaglig! 
Jag tog en promenad för att rasta av mig istället för att gå på yogan som är just nu. Jag har lyft alldeles för tunga paket ( postnord ) och jag vill inte riskera en arg armbåge, så det fick bli en skön promenad istället för att få huvudet fyllt med luft! Synd att det slutade med en trasig mobil, men sånt är livet ibland! 
Jag har drängt mina sorger med det enda jag kunde vara sugen på: Snabbmakaroner med stekt prinskorv som jag skar precis så som man vill ha dom på julbordet: Ituskurna ändar så att dom viker upp sig när dom blir varma! Lyxigt. Helst av allt vill jag bara tröstäta något riktigt rejält med chips och godis haha