22 november 2017

Watching the sun set

allmänt

 
Det jag saknar mest med att vara i Spanien, Nerja, just nu är helt klart att sitta och kolla ut över havet, på stranden, medans solen går ner. Självklart att få ligga och sola på stranden under dagarna, men mest att få sitta och se solen gå ner. Det är något magiskt över en solnedgång!
God morgon på er! Eller ja, god förmiddag, det är verkligen inte morgon längre. Jag har precis fått i mig kaffe och en skål med proteinpudding med lite blåbär och annan topping. Jag ska alldeles strax ta och sätta på mig lite träningskläder och rocka ett pass här hemma för att väcka kroppen ur den här dvalan jag har satt den i. Det är tur att jag just nu ska få in ridningen varannan söndag året ut och att planen är att sätta igång gymkortet idag för jag har varit oerhört inaktiv på senaste månaderna! Det har varit väldigt välbehövligt för mig att få landa lite, tänka om mentalt igen och längta tillbaka. Jag lägger ingen större vikt i att jag inte har tränat aktivt på 5-6 månader, det har helt enkelt varit något som min själ har behövt för att vila upp sig. 
Sen om några timmar ska jag möta upp min kära mamma på en sallads-lunch och leta lite julklappar! Ikväll ska jag åka till jobbet en sväng för att ha möte med resten av mina kollegor, men det är inte förrän vid 19 så jag har hela dagen här hemma att ha ledig dag på. 
Men då sätter vi igång den här förmiddagen med lite hemmaträning så länge! Det ska bli skönt för kroppen att få svettas lite igen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress