13 november 2017

Vitamin Sea

Nerja

 
 
 
 
 
Jag är osvenskt och orimligt nöjd med dom här bilderna från stranden i Nerja! Min kamera ville verkligen sammarbeta med mig den här timmen på stranden. Det finns få saker som jag tycker är så härligt och meditativt som att sitta på stranden och kolla på vågorna och se ut över havet. Det är verkligen livet för mig. 
Så att jag fick till dom här bilderna kommer jag helt klart att kunna titta tillbaka på nu i vinter och njuta av! Jag är otroligt glad över min zoom som jag har på min kamera, tänk er att jag satt 20-30 m ifrån objekten när jag tog det här. 
 
Glad måndag förresten! Jag har sovit ganska så uselt i natt faktiskt. Dels så snurrade alla slags bra och dåliga tankar i skallen på mig utan att jag kunde sortera dom, men sen hade jag bara ingen lust att somna och när jag väl gjorde det så drömde jag bara om väldigt skumma saker. Jag kollade i och för sig på Jordskott igår kväll så det kanske hade lite med saken att göra. Bra konstigt var det i alla fall. Sen har jag jobbat några timmar på förmiddagen ( sjukdomstider nu, då får man ställa upp lite!), handlat mat, ätit lite och slöat vid Youtube lite för länge mot vad jag hade planerat. Så jag måste ta tag i packningen nu, sopa ihop min käraste Musse Pigg-kaktus som har tappat sina vingar lite och sen blir det paella-matlådor att fixa till. 
 
Ps! Jag hörde att det hade varit en mindre jordbävning i Malaga i tisdags förra veckan?? HUR kan jag inte ha känt det? Det lär ha varit den minsta lilla rackaren. Blev riktigt nojig över det igår när jag läste det, vi var ju ändå bara 4 mil ifrån Malaga? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress