15 november 2017

Under them palm trees

allmänt

 
 
Kanske världens härligaste vy: Liggandes på en filt i gräset, under en blå himmel och palmer. 
Det här var en dag som jag inte mådde jättebra på resan eftersom jag började känna mig sjuk och blev därför väldigt nedstämd, men att då få ligga ner i solen och kolla på palmerna gjorde susen för mig! Man kan inte ha bra dagar alla dagar. Jag skulle helt klart byta det här lilla täcket med snö ute nu mot att ligga på stranden igen och få sol på kroppen! Nog för att jag älskar jul och försöker att bli vän med vintern så är solen och värmen något jag alltid saknar. 
Det blev inget yoga-pass igår förresten. Jag var helt slut hela dagen och ville bara hem i soffan och dra en pläd över mig. Eller ja, jag fick till 30 min innan läggdags för för att komma ner i rädd mood tills läggdags och sitta och fundera på alla bra saker jag har omkring mig. Det är viktigt för mig att påminna mig själv om allt bra här i livet. Jag har lätt för att grubbla och få tankarna iväg på onödiga spår så att avsluta en dag med att tänka ut bra saker gör susen för mig. Bara det att jag i somras kunde tillbringa en förmiddag innan jobbet med att sitta och gråta av INGEN anlednig ( verkligen ingen anledning, jag förstod inte själv vad som hände, något behövde väl få komma ut) så känner jag att det här med att tvinga sig själv att tänka positivt är livsviktigt för mig. Vissa dagar går självklart bättre än andra, men överlag känns det 1000 gånger bättre idag. Livet är en resa, hur klyschigt det är må låta! 
 
Nu: Äta upp resten av min lyxfrukost. Avokadomackor, kaffe, rå-juice och en skål med färsk mango och kiwi. Det gäller att boosta förkylningsbacillerna nu under vintern!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress