19 november 2017

That burgundy color

allmänt

 
 
 
God morgon god morgon! 
Vilken mysig dag jag fick igår. Jag fick tänka om i planeringen lite för det fanns ingen tvättid till mig på hela dagen, vilket typ aldrig händer. Inte så konstigt eftersom det är helg. 
Så jag tog tag i sånt där annat tråkigt istället som ändå bör göras! Rensa rören under vasken ( ni vet när man spolar och det inte rinner igenom och man står och tror att det kanske kan lösa sig av sig självt?), städa undan lite grejer till mitt förråd, diska och allmänt plocka här hemma. Sen fick jag en snabbfika med min vän Sofie som jag inte har träffat på några månader nu. Spontant och jättetrevligt! Nu under vintern så blir nästan alltid mitt fika en härlig chailatte. Behöver inte ens äta något till för det blir mäktigt ändå. Någon mer här som är ett fan av chailatte? Vanligt svart kaffe på morgonen är det få saker som slår, men ibland vill jag unna mig lyx-kaffe!
Sen hängde jag hos mina föräldrar hela kvällen och åt god mat ( potatisgratäng med kycklingfilé i någon god rödvinssås/sky/något som pappa svängde ihop. Mums! Det bästa, förutom att hänga med mina föräldrar, är att dom har en vedkamin. Det är ren kärlek att få sitta framför den och bli varm!
 
Jag hade som sagt en lugn och skön lördag. Lite vettigt gjort, lite kompis-häng och en massa god mat och prat. Precis vad jag behövde efter en intensiv vecka!
Idag ska jag bara fixa matlådor lite och sen på eftermiddagen vankas det ridning för mig! Det ska bli så härligt att få hänga i stallet idag, umgås med lite härliga tjejer och få snusa på en häst igen. Om inget konstigt har hänt så ska jag få ha samma söta lilla nordsvensk som jag hade förra gången och ingen är gladare än jag! Han är så bussig och jag tror att det kan gå bättre idag nu när jag vet lite mer hur han fungerar och vilka knappar jag kan trycka på för att det ska gå bättre. Ställhäng är den bästa söndagssysslan!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress