10 november 2017

Sunset beach

Nerja

 
 
 
 
 
 
 
Så var sista dagen här i Nerja förbi. Med en solnedgång som var magisk, som vanligt. Vad säger ni, bilderna talar väl lite för sig själv? 
Jag har råkat på en liten semesterförkylning så energinivån är inte där den brukar vara och matsuget är inte direkt enorm ( blir alltid väldigt o-pepp på mat när jag är lite sjuk). Men jag är tacksam över den här veckan i Spanien och att jag har fått spendera 1 vecka i november här med min syster. 
Sen jag skrev sist ( jag tog en dag off här eftersom jag inte var så piggelin ) så har vi varit iväg och kollat på grottorna här som var himla häftiga. Komiskt nog så var jag precis på väg att bli sjuk sist jag såg några droppstensgrottor i Spanien, men då på Mallorca med familjen.
Annars har vi löst korsord, läst böcker, ätit god mat, solat och doppat oss i havet! Dagarna här har sett i princip likadana ut med solning på förmiddagen, lunch på en restaurang 2 m från stranden, sola lite till och sen tagit oss hem till lägenheten igen för middag hemma. Vi är inte såna personer som klarar av att äta på restaurang 2 ggr om dagen så att ha lägenhet med ett bra utrustat kök är guld för oss. Kanske lite tråkigt i andras öron, men vi mår bra av det. 
 
Så nu är det bara att duscha för mig som gäller, packa allting och sen har vi lite sangria som vi ska försöka dricka upp! Blir säkert korsord som vanligt ( tanten är den nya hipstern, eller hur?) och sen ska jag försöka hålla mig vaken någorlunda så att syrran hinner bli trött. Stackarn fick ligga under sitt täcke i natt och kolla på bilder för att hinna bli trött, medans jag slocknade och sov som en prinsessa! 
 
Vi hörs igen när jag är hemma i Sverige. Vi åker från Nerja vid 9-snåret så dagen imorgon kommer bara gå åt till att resa! Tack Nerja för den här gången, jag kan defenitivt se mig själv rymma iväg hit i oktober/november igen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress