23 november 2017

Snaps from my phone

allmänt

 
Jag började min dag igår med träning här hemma. Bara jag som tycker att det är svårt att motivera sig till att ta ut sig helt när man ser soffan bara 1 m ifrån en? När man aktivt går iväg till gymmet/fotbollen/you name it så är man ju där för att träna och det finns inga alternativ till något annat. Men 40 min fick jag till och det känns i kroppen idag minsann! Jag vet inte om jag ska bli orolig eller glad över att jag får träningsvärk av så pass lite träning... haha
 
Följt av den här lunchen: Sallad på Mercato. Jag har en besatthet av oliver och soltorkade tomater. Kanske inte världens bästa grej att äta, men medelhavsmänniskorna verkar ju krya och härliga! 
Jag fick sällskap av båda mina föräldrar på lunch-dejt och sen kilade jag och mamma runt lite på stan och kollade i affärer och sånt. Tills...
 
 
Jag skulle gå och fixa mitt jäkla gymkort. Gymmet jag går på har bara bemanning lite då och då i veckorna. Därav att jag ska pricka in en dag när jag är ledig och dom är där för att hjälpa mig. Jag var 30 min för tidig för att få tag på någon så jag gjorde något jag brukar tycka är lite jobbigt: Fika för mig själv. Jag tog en chailatte och läste lite i tidningar för att få tiden att gå. 30 min senare så står jag igen framför gymmets ingång och inser att det är s t ä n g t. Kollar på hemsidan och inser att just den här veckans onsdag så har dom tagit bort bemanningen helt och hållet. Alltså fikade jag i onödan och kunde ha gått hem istället. 
 
Men idag är det 3:e gången gillt! Jag vet att jag behöver komma igång med träningen igen och få bort lite överskottsenergi och få tillbaka någon slags vardag där jag får in rörelse igen ( mer än promenader). Jag behöver bli lite pigg igen och vet att träningen är enormt viktig för mig för att orka med en mörk vinter. 
Hoppas att ni mår bra där ute! Kan ni förstå att vi snart är inne på årets sista månad, december. Helt galet! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress