Sånt här har blivit min nya obsession: Ansiktsmasker och allmänt skönhets-tjafs! Jag hade hört talas om att Primark hade fått in en massa nya härliga ansiktsmasker så när vi tog oss in till Malaga så hade jag det här som nr 1 på min lista. Jag hade en urfin manchestarjacka i en dov rosa färg som jag ville hitta också men den fanns inte. Synd. Jag hatar att erkänna det men Primark i Malaga var inte min större favorit direkt. Det var ganska så fula kläder där och kvaliten var inte av den som det brukar vara. Lite besviken är jag nog allt! Jag hittade 2 st sköna tröjor, men det var allt i klädesväg. Butiken på Oxford Street är tusen gånger bättre! 
Men jag fyndade dom här som sagt. Sheet masks som annars brukar ligga på runt 30-50 kr st och här ser ni ju att dom ligger på ynka 15 kr! Jag plockade på mig en hel hög som sagt. Jag köpte lite annat smått och gott också, men det får bli en annan gång här. 
 
Nu: Blev väckt i en rid-dröm och har blivit förflyttat på mitt kvällspass till att börja nu vid 10 istället och ett pass imorgon som gör att jag får helg 5 timmar tidigare planerat! Helt klart värt det att bli väckt från drömmarnas land. Men jag måste få i mig min stora kopp kaffe först, jag är trött som tusan och behöver min koffein-boost för att komma igång igen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress