3 november 2017

Semestermood- on!

allmänt

 
Äntligen semester! 8 dagars ledighet och det kunde inte komma mer lägligt! Jag vet att man alltid säger så och att man slappar tills sig några dagar innan man faktiskt ska gå på ledighet, men: Det kunde inte komma mer lägligt! 
Jag har full rulle idag och ska alldeles strax ta och sätta igång med den sista tvätten med sånt som jag vet att jag vill ha med mig i packningen. Det blir fasen svårt att packa alltså. Det kan mycket väl bli 15 grader och moln, men det kan ledigt komma upp i 25 och sol om det vill sig! Lite träningskläder på det, varma kläder för kvällen men ändå lätta kläder för dagen. It´s a struggle mina vänner. Jag fick hem mina efterlängtade kläder från Missguided igår förresten, helt klart värt dom extra 60-70 kr för expressleverans! Jag kommer bo i dom där tröjorna känner jag och den ena blir perfekt att åka i imorgon. På vintern är det alltid så kallt på flygen tycker jag och på sommaren är det så varmt istället. Mina första resor som vi gjorde så svettades jag alltid ut hur många liter som helst, kanske mest av nervöshet, men också för att det var så konstig luft i flygplanen. 
 
Men nu måste jag hoppas igång mig! Det är lite som ska fixas idag och jag är sugen på att ta mig ut och promenera i solen också! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress