7 november 2017

Playa Torrecilla

Nerja

 
 
 
 
 
Kanske inte världens mest färgrika eller nyttiga mat, men jävlar vad gott det är med schnitzel! Förr i tiden så lät det som att det fanns schnitzel på varenda meny men idag, när jag vill ha det, syns det knappt till någonstans. Kanske lika bra för nyttigt är det då rakt inte! 
Dagen har tillbringats på stranden för vår del. Det är inte någon högvärme direkt, men det duger åt oss. Just idag har det inte blåst så mycket så vi har till och med kunnat göra ett snabbdopp i havet utan att frysa till is! Det hör ju till att få bada i havet när man är utomlands, men nu i november så är det inte direkt ett uppvärmt hav man stoppar sin kropp i. 
Det är alldeles lugnt och skönt här i Nerja. Dels finns det inga ungar som skriker, det finns inga ungdomar som spelar diverse spel på stranden och ingen har musik på. Jag kan varmt rekomendera er att åka hit i november bara för att rymma undan vintern hemma i 1 vecka och få lite värme på kroppen, men man åker inte direkt hit för party. Då får man nog åka åt andra hållet från Malaga till Marbella! Hörde vi rätt förresten i att det har kommit lite snö till Sverige redan?? I såna fall skickar jag lite sol och värme till er där hemma.
 
 
 
Nu: Duscha, ta ett glas vin och fixa ihop en sallad. Tur att den här staden är liten för vi har hittat ett Carrerfour
( supermarket typ) där dom har bra mat men inga Pringles Salt och Vinäger. Men vi har hittat det i ett litet mini-livs där dom säljer dom där små burkarna! Så jag har köpt 4 små burkar till oss för kvällen. Dom är verkligen bäst och helt klart värt det att gå lite extra för!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress