Jag fick världens julkänsla igår efter jobbet. Dels för att det började dala lite fint med snö när jag gick hem från jobbet men mest för att det hängde två härliga boxar från Glossybox utanför min dörr. Lite risky kanske att ha dom hängandes där, men jag tror att jag kan lita på mina kära grannar haha
Jag ville skämma bort mig lite med att köpa en extra box som just nu är en Limited Edition i julutgåva och jag 
ä l s k a r boxen! Den har allt sånt där som jag gillar just nu. Hudvård från You & Oil som är en olja som man droppar på huden med en pipett och låter sjunka in i huden innan nattkrämen. 
Hårmasken är alltid något som jag älskar att få. Sånt här tjej-tjafs är nästan alltid det som jag önskar mig i julklapp/födelsedagspresent. Det är kul att testa något nytt!
Maskaran testade jag lite idag, men jag har svårt för borstar som inte är gummi men jag ska nog få till det med den här. Likadant med Airbase-kitet. Ett kit med 3 olika blushes och en highlighter, fast i kräm. Min hud har en tendens att få finnar när jag använder krämbaserade produkter, men dom här känns mer lättare i konsistensen än många andra. Me like! 
Sen fick man med en glittrig borste som känns lite extra fin nu i jultider. Alltid bra att ha, eller byta ut mot dom man har sen tidigare. Borstar har ju en tendens att bli fulla med baciller och annat mysigt! Man fick också med ett lättglans som ska bete sig som ett lättstift och som blir lätt metallisk efter applicering. Spännande! Jag ska helt klart ge den en chans, även om jag just nu är inne på matta färger i färgen nude/lila/rosa. 
 
Men alltså ni. Det börjar ju bli jul och det är väl inte bara jag som går och funderar på julklappar just nu? Vad man själv kan önska sig och mest vad man kan tänkas köpa till dom man älskar. Jag tycker att en prenumeration på Glossybox är bland det roligaste att ge bort till någon, eller att få för den delen! Det finns prenumerationer på 3 månader, 6 månader, 12 månader eller löpande månad för månad. Just nu i livet har jag en löpande eftersom jag älskar den här idén på box, men förut har jag fått 3 månader i julklapp eller så. 
Tänk att få en julklapp hem i brevlådan 3 månader framöver! 
Om ni har någon skönhets-tokig i din närhet som du vet skulle gilla att få hem mysiga produkter så klicka in er här på länken GLOSSYBOX för att skämma bort någon du älskar. Det finns boxar för män nu också och dom kan behöva skämmas bort minst lika mycket som oss tjejer! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress