17 november 2017

NYX-disorder

allmänt

 
 
 
Hej hej fredag! Äntligen helg. 
När klockan ringde 04,45 trode jag att det var ett skämt. Kommer dom sakna mig på jobbet om jag lägger mig i fosterställning och somnar om igen? Svar: Ja. 
Dagen har gått i ett huj och nu sitter jag här, några kronor fattigare, men några sminkgrejer rikare! Plus en ros rikare. Jag skulle kunna ljuga och säga att jag fick den av min älskare, men det var H&M som firade 70 år idag och bjussade på en blomma. I don´t mind! 
Jag har varit ute efter ett mörkrött matt läppstift i den perfekta kalla mörkröda färgen, så när jag såg att H&M här i Sala har ( ÄNTLIGEN) fått in märket NYX så kunde jag inte stå emot. Jag tror jag stod där i 40 min och bara kollade igenom allt dom hade. En settingspray har jag funderat på förut att införskaffa så det fick det bli. Foundation kommer jag inte ens ihåg sist jag köpte en så det var dags. Nagellacket är i den perfekta mörkröda, lite i det lila hållet. Jag är helt klart supernöjd med allting! Det var länge sen som jag spontanköpte någonting, eller ens gick i butiker.
Jag fick hem mina nya ridbyxor idag förresten, har inte hunnit testa dom än men det ska nog gå bra! Herregud vad jag har gått som på nålar för att få sms:et om att dom har kommit. Mina andra gick som bekant sönder i rumpan och jag ska rida nu på söndag. Vad skulle jag har gjort om dom inte hade kommit idag? Dom borde fungera bra tycker jag. 
 
Nu: Slänga in mig i duschen. Mitt 4 dagar otvättade hår börjar kännas jobbigt att leva med. Den här veckan har minst sagt varit intensiv och när prioriteringen MAT och DUSCH har fått väga på en våg så har maten helt klart vunnit. Sen blir det middag med min käraste syster. En lugn hemmakväll helt enkelt!
Hoppas att ni mår bra där ute och att ni får en bra fredag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress