4 november 2017

Nerja, here we come!

allmänt

 
 
 
Mot Spanien och Nerja! 
Jag är nyduschad ( sov med Olaplex i håret, gissa morgonfrissyren när jag vaknade!), sitter med kaffe och försöker komma på om det är något som jag har glömt packa ner. Vi ska inte åka härifrån förrän om 1 h 30 min så har jag massor av tid att fixa mig, få i mig mina avokadomackor och fixa det sista hemma. Det är tur att jag sticker iväg några gånger om året, mitt lilla hem ser aldrig så fint ut som när jag åker på semester! Jag älskar att komma hem till ett rent hem där jag bara kan få slänga ner min rumpa i soffan efter en flygdag och tåg/bilresa hem från Arlanda. 
Här ser ni min nya tjocktröja som jag köpte på Missguided! Den här, plus en svart grovstickad offshoulder-tröja klickade jag hem och den här får följa med mig på resan tänkte jag. Det kan bli tjocktröja-väder, med det kan bli bikini. Jag älskar den hur som helst, kommer bli perfekt i vinter! 
 
Vi landar ( om allt går som det ska ) i Malaga vid 18,30-tiden och sen blir det taxi upp till Nerja. Vanligtvis brukar vi åka buss om det går från flygplatserna för att spara pengar, men det är offsäsong nu och det kunde ta upp till 2 timmar att komma hem. Ain´t gonna happen kan jag säga er! Nog för att jag gillar att resa och ha mig, men resdagar är alltid jobbiga och då vill jag inte att det ska bli onödiga saker att tänka på. 
Men, mot Arlanda! Håll tummarna för att inget plan blir inställt eller försenat!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress