Jag fuskade igång julen lite här hemma i början på veckan. Jag har hållit mig till lite fina grejer än så länge men håller mig borta från julgranen tills vidare och allt annat pynt. Men titta vad fint jag har just nu! Det blir så otroligt mysigt att få vakna upp en regning ( bra jobbat Sverige) morgon, slå igång ljusen, sätta mig med en kopp kaffe och bara vakna till liv lite. Jag tror att det är viktigt den här tiden på året att göra saker som är mysigt för en själv. Självklart förstår jag att det är svårt om man går upp kl 5 varje morgon, då vill man snooza så länge det bara går. Men det jag hinner på morgonen, hinner jag inte på kvällen istället  då jag relativt ofta jobbar på kvällen.
Men några saker som jag ser extra mycket fram emot just nu är: 
* Middag på fredag med några av ridtjejerna från ridgruppen jag är med i. En lätt aw som början på helgen!
* Förhoppningsvis en dag i Stockhom med hela min familj på lördag. Vi vill ta oss till Hovstallarna för deras julmarknad och sen ta oss upp till Gamla Stan och marknaden som är på Stortorget. Regnar det så som det har gjort hittills hela veckan så åker vi inte, så himla kul är det inte att vara utomhus hela dagen för att få julmys och det ända man tänker på är hur mycket det kippar i skorna haha
* Nästa vecka ska jag och min älskade syster ha Spa-dag ute vid Sätrabrunn. Den årliga turen dit brukar vi vilja få till i tiderna innan jul,men många gånger har vi haft dålig framförhållning och fått det efter jul/nyår. Men nu firar vi in 1:a advent-veckan med SPA! Är orimligt taggad på en halvdag där ute.
* Pynta julgranen. Det är något magiskt med att få upp alla ljus och fina kulor. 
* Jag och min syster har köpt en adventskalender från Rituals som vi har tänkt dela på. Vi är väldigt olika på många punkter när det kommer till skönhet och hudvård, men Rituals delar vi! Det ska bli kul att se vad både hon och jag får för något.
* Töntig punkt kanske men egentligen får jag äta godis/chips igen efter 3 månaders uppehåll ( minus 1 vecka i Nerja). Vi sa början på december som slutdatum och det är på fredag. Men jag får se hur jag gör. Det kanske blir nästa vecka beroende på mitt schema och vad jag ska hitta på. Men min obsession över tomteskum gör ju att jag blir lite extra sugen på att starta typ redan NU! Får kanske unna mig en liten påse här strax.
 
Vad ser ni mest fram emot under december? Är ni såna där som hatar allt vad julen heter eller är ni som jag, en som troligen var självaste Jultomten i ett tidigare liv? 
Anita

Kul att pelargonen blommar så fint :D

Svar: Haha ja eller hur! Med tanke på att mina kaktusar trillar av pinn en efter en så är jag förvånad att den här överlever 😝
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress