14 november 2017

In my everyday garden

allmänt

 
 
 
 
Jag ÖNSKAR att det här hade varit min trädgård. Det är bestämt: Jag behver en lägenhet i något varmt och härligt land där jag kan ha bananplantor och kaktusar stå lite här och där. Det vore ju livet ändå!
God morgon annars! Det är alldeles för tidigt för att vara skönt och härligt, men jag har tänt lite levande ljus här och försöker få morgonmyset igång lite snabbt. Gudarna ska veta att jag inte är en morgonpigg människa! 
Jag avslutade dagen igår med en härlig dusch med julmusik och spa-känsla, en stor kopp te och sen 30 min för att komma ner i varv och få det lättare att somna tidigt. Gick väl så där! När jag ska upp tidigt så sover jag nästan alltid väldigt dåligt och förväntar mig lite att försova mig så då vaknar jag istället och kollar på klockan stup i kvarten. Fler som är som jag på den punkten? 
Nåja! Det kan bli en bra dag det här för jag får sluta tidigt idag och sen, förhoppningsvis, blir det en yoga-session ikväll! Jag skulle helt klart behöva ta mig iväg och få gå igenom mina stackars stela muskler. 
 
Hoppas att ni mår bra där ute annars? Börjar ni också få in känslan för jul och allt som hör till? 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress