God morgon god morgon! Vilken utvilad tjej vi har här just nu. Det finns kämpiga tidiga mornar och så finns det brutalt kämpiga. Idag är det bara en väldigt väldigt tidig morgon. I min värld i alla fall. Jag vaknade nyss upp med ett ryck när väckarklockan ringde och väckte mig mitt i mitt stora "jag-gör-slut-med.dig"-tal till en vän som jag har växt upp med. Den här personen snattade i butiken jag jobbar på och jag fick brotta ner personen. Precis när jag säger upp vänskapet med typ meningen " vi behöver aldrig mer prata med varandra" så vaknar jag upp. God morgon på mig själv helt enkelt! 
Men igår alltså. Vad roligt det var att träna igen! Det kanske inte var så tokigt ändå att ha ett uppehåll? Jag joggade igång kroppen i 2 km först ( hej taskig kondition, kul att ses igen!) följt av lite kettlebellswings, en massa ryggövningar, lite rumpalyft med fötterna på en bänk följt av crunches. Jag älskar att slå ihop 2 övningar på varandra! Då får kroppen upp lite puls och mitt pass kanske är slut efter lite drygt 50 min. Jag avslutade med lite utsträckning av mina stela baksida lår och vader. Det gör ont som tusan, men jag ser att det ger resultat och sånt gillar vi! 
Sen under dagen så fixade jag här hemma med städning, dra upp alla julgrejer från mitt förråd och sen börjar smycka ut min lägenhet med en massa jul-mys! Jag har inte bestämt mig ännu för när jag vill fixa upp min gran, men det kommer säkert inte ta särskilt lång tid skulle jag tro. Vill hinna njuta av att han den framme! Men jag vill nog ändå komma in i december först.
Jag hade helt klart en skön ledig måndag ska ni veta. PRECIS vad jag behövde efter en tuff vecka med en massa jobb! Nu är det bara att sätta igång igen. På torsdag kväll så tar jag helg i 3 dagar och det är så välbehövligt!
 
Ha en fantastisk dag kära ni. Ta hand om er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress