12 november 2017

From above

allmänt

 
 
Hej hej från ett grått Sverige! Någorlunda utvlad här, men förkylningen gör det svårt att gå upp tidigt och känna sig fräsch som en nyponros, men jag gör mitt bästa! Men kolla in solnedgången vi fick strax innan vi landade igår! 
Flygningen hem igår gick ovanligt smooth. Vi hade beställt en taxi till strax efter 9 och tog oss in till Malagas flygplats på ett enkelt sätt. Vi brukar ta dom lokala bussarna/tågen när vi ska till och från flygplatser men det var för krångligt att göra den här gången så då fick det bli lyxen att få en framkörd taxi istället! 
Burger King till lunch ( jag med min icke matlust pga av sjukdom fick ta med mig det på planet för att kunna småäta lite) och sen läste jag nonstop i 3 timmar, lite mer kanske. Jag har läst Eat, Pray, Love nu under semestern och jag fastnade totalt i den och då flög timmarna bokstavligt förbi mig! 
Vi måste ha åkt med ett nytt SAS-plan eller något för benutrymmet var fantastiskt den här gången och den fanns kontakter för mobilladdare och för USB. Jag brukar alltid ha problem med att mina knän går in i stolen framför mig och gör ett fint litet nätsystem på mig, men den här gången kunde jag till och med slänga upp ena benet över det andra utan problem! SAS börjar få pluspoäng av mig, jag som annars är ett fan av Norwegian och gärna åker med dom. 
Sen fick vi skjuts hem från Arlanda av våra kära föräldrar och det var ett regnigt Sverige som välkomnade oss hem. Efter ett stopp för att handla lite mat i Uppsala så tog vi oss hem för familjemiddag och prat om veckan. En skön avslutning på en väldigt bra dag. Utöver ett öra som gjorde gruvligt ont i landningen så har det gått bra. Jag är en sån där konstig människa som gillar start och landningarna på flygresorna. Starten är bäst för det är en sån otrolig kraft att sitta i ett plan tycker jag. Är inte ens medveten om alla risker som finns i just start/landning. Jag är oförskämt orädd för att just dö när det kommer till flygningen, det jag är nervös för är själva grejen att vara borta i 1 vecka hemifrån haha
 
Nu: Åka och jobba. Det är egentligen min jobbhelg nu, så den blir kort och bra med ett litet pass fram till 3! Lagom dos med jobb nu när jag fortfarande känns som att hela jag är på Flightmode.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress